Een uniek moment vastleggen in een sfeervolle studio met als resultaat mooie foto’s. Mooi-foto in Oss is gespecialiseerd in portretfotografie en studiofotografie. Gevestigd in de voormalige Pauluskerk aan de Oude Litherweg 2 in Oss kun je bij ons terecht voor studio- en portretfotografie, fashionshoots en modelfotografie, we werken samen met modellenbureau Cachet uit Eindhoven. Model en modelportfolio zijn tevens opties die op afspraak kunnen worden geboekt. Bij Mooi-foto in Oss is iedereen welkom, ook de kleinste onder ons. New Born en zwangerschapsfotografie zijn mogelijk op afspraak en kunnen ook op een door jou gekozen locatie worden gemaakt.

Wil je zelf aan de slag in de studio? Mooi-foto verhuurt de studio in het Fotoatelier-0412 in Oss graag uit aan creatieve talenten! Daarnaast biedt Mooi-foto in Oss ook meerdere workshops aan waaronder studio- en portretfotografie en basiscursussen camerabeheersing, lightroom en photoshop voor beginners. Kijk voor meer informatie, fotovoorbeelden en actuele prijzen verder op deze site. 

Over ons 

“Rob vangt niet alleen de schoonheid van buiten maar ook het karakter van binnen,” hoor ik geregeld. Een mooi compliment want dat is ook precies wat ik probeer te vangen. Op een mooie foto straal je niet alleen van buiten maar ook van binnen. Ik ben Rob, portretfotograaf bij Mooi-foto in Oss. Begonnen als hobby fotograaf ben ik inmiddels uitgegroeid tot professional op het gebied van portret- en studiofotografie. In de studio in de mooi gelegen Pauluskerk in Oss maak ik van iedere fotoshoot een uniek moment. Of het nou je neefje is dat konijnoren maakt achter je oma, een bruid die een traantje laat bij het altaar of een twee broers die al jaren elkaars vrienden zijn. Ik probeer elk moment van vreugde, liefde en vriendschap voor je te vangen in een foto. Ik kijk met je mee om jouw verwachtingen naar een mooie foto te vertalen.Exposities Mooi-foto

2010 ,Maria in beeld , stadsarchief Den Bosch, foto van bruid knielend .
doorlopend, diverse thema's , Kriekenput ,Herpen
2015, Portretten, @paulus, Oss
2015, Jeroen Bosch thema, @paulus, Oss
2016, Meelshoots, @paulus
2017, Fusion, Dutch design tot Mondriaan , @paulus
2017, Drieluik recycle kleding/lampenkap, gezondheidslaan Oss
2017, Fusion, Dutch design tot Mondriaan, van Oort exclusieve design , Uden
2017, Portret , Bibliotheek , Oss
Share by: