“Op een mooie foto straal je niet alleen van buiten maar ook van binnen“
Rob van Well

Missie

“Rob vangt niet alleen de schoonheid van buiten, maar ook het karakter van binnen,” hoor ik geregeld. Een mooi compliment, want dat is ook precies wat ik probeer te vangen. Op een mooie foto straal je niet alleen van buiten maar ook van binnen. Ik ben Rob, portretfotograaf bij Mooi-foto in Oss. Begonnen als hobby fotograaf ben ik inmiddels uitgegroeid tot professional op het gebied van portret- en studiofotografie. In de studio, in de mooi gelegen Pauluskerk in Oss, maak ik van iedere fotoshoot een uniek moment. Of het nu je neefje is die konijnoren maakt achter je oma, een bruid die een traantje laat bij het altaar of twee broers die al jaren elkaars vrienden zijn. Ik probeer elk moment van vreugde, liefde en vriendschap voor je te vangen in een foto. Ik kijk met je mee om jouw verwachtingen naar een mooie foto te vertalen.

Fotografie voor ieder moment

Een uniek moment vastleggen in een sfeervolle studio met als resultaat mooie foto’s. Mooi-foto in Oss is gespecialiseerd in portretfotografie en studiofotografie. Gevestigd in de voormalige Pauluskerk aan de Oude Litherweg 2 in Oss, kun je bij mij terecht voor studio- en portretfotografie, fashionshoots en modelfotografie. Model en modelportfolio zijn tevens opties die op afspraak kunnen worden geboekt. 


Bij Mooi-foto in Oss is iedereen welkom, ook de kleinste onder ons. New Born en zwangerschapsfotografie zijn mogelijk op afspraak en kunnen ook op een door jou gekozen locatie worden gemaakt.


Wil je zelf aan de slag in de studio? Mooi-foto verhuurt de studio in het Fotoatelier-0412 in Oss graag uit aan creatieve talenten! Daarnaast biedt Mooi-foto in Oss ook meerdere workshops aan waaronder: studio- en portretfotografie en basiscursussen camerabeheersing, lightroom en photoshop voor beginners.

“Rob heeft voor onze bedrijven prachtige portretfoto's gemaakt in zijn geweldige studio, maar ook meerdere keren op locatie bij ons op bedrijf of kantoor. Een absolute aanrader!”

Gert Lunenborg

“Ik heb Rob leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste ( en geduldige ) fotograaf. Hij gaat voor creatief en professioneel en levert een mooi resultaat. Hartelijk dank Rob, blijf zo doorgaan. Ik kom zeker nog eens terug voor een workshop!”

K. Arïens